PLASE INSECTE

Plase tantari si insecte

Oferim servicii complete de consultanta, proiectare si montaj plasa tantari pentru usa si fereastra. Plasele de insecte reprezinta un accesoriu necesar tamplariei dumneavoastra din PVC, ALUMINIU sau LEMN STRATIFICAT. Reprezinta soluția practica si moderna de evitare a contactului cu diverse insecte zburatoare, ce pot patrunde in locuința dvs.

Dispunand de personal profesionist veti beneficia de plasele de insecte in cel mai scurt timp. Pe langa rapiditatea de livrare oferim clientilor produse de calitate, o gama larga de modele, culori de plase de tantari care pot satisface orice nevoie de protecție impotriva insectelor.

Reparatii Termopane, Servici Termopare, Reparatii Termopane, Reparatii Termopane Bucuresti, Reparatii Termopane Ilfov

Plasa de tantari poate fi aplicata pe exteriorul tamplariei, la ferestre si uși din pvc, aluminiu, lemn stratificat, lemn si chiar fier. Va putem oferi o gama larga de accesorii pentru plasa anti-insecte: sita, balamale, coltari etc. Plasele de tantari sunt fabricate folosind o plasa (sita) fina din fibra de sticla care permite patrunderea aerului si a luminii iar cadrul este din aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea dorita. Plasele de tantari nu implica modificari ale ramei ferestrei si sunt rezistente la actiunea factorilor climaterici. Plasa are ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la imbatranire. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.